Eye on index investing 2015

Eye on index2015

Precies 25 jaar geleden werd de eerste ETF gelanceerd. Passief beleggen heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Hoe ontwikkelt de industrie zich? Hoe speel je in op markttrends? Hoe benut je kansen op de valutamarkt? Die vragen werden beantwoord op 16 april 2015, tijdens de tweede editie van Eye on Index Investing, het grootste Nederlandse evenement op het gebied van ETF’s en indexfondsen. Als dagvoorzitter presenteerde ik dit evenement, georganiseerd door ConspiracySinc en Fondsnieuws.

 

Topontbijt Talent naar de Top

Topvrouwenontbijt copy

De Stichting Talent naar de Top ijvert voor meer vrouwen op topposities. Op 6 maart presenteerde ik ter ere van Internationale Vrouwendag het jaarlijkse topontbijt van de stichting. Dertien headhunters ondertekenden een nieuwe code om meer vrouwen benoemd te krijgen in de boardroom. Te gast onder andere: Eelco Blok (CEO KPN) over zijn inspanningen om meer vrouwen naar de top te krijgen en minister Jet Bussemaker over haar vrouwendatabase.

 

Eye on index investing 2014

Eyeonindexinvesting 8

Wereldwijd worden indexfondsen en ETF’s steeds vaker gebruikt. Hoe werkt het precies? En hoe pas je het toe in de praktijk? Op 8 mei 2014 vond in Amsterdam de eerste editie plaats van Eye on index investing, het grootste evenement van Nederland op het gebied van indexbeleggen voor beleggingsprofessionals en vermogensbeheerders. Als dagvoorzitter presenteerde ik dit evenement. Video’s van de interviews en discussies met de verschillende sprekers zijn hier terug te kijken.

 

Debatten en evenementen

Gazellen Noord-Holland_1

Wilt u mij inhuren als presentator, interviewer of leider van paneldiscussies en zaalgesprekken voor uw debat of evenement? Neem dan contact met me op. Ook tijdens de voorbereiding denk ik mee, over de inhoud en vormgeving van het programma.

 

FD Gazellen Awards

Debatten_1

In het najaar van 2013 presenteerde ik voor Het Financieele Dagblad verschillende bijeenkomsten van de FD Gazellen Awards voor snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het evenement beleefde dit jaar zijn tienjarige jubileum. Op de foto: interview met Ariane Inden (Ariane Inden Cosmetics), Atilay Uslu (Corendon) en Henk van Koeveringe (Roompot Vakanties) tijdens de finale in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.